Weba Grootebroek voor installatietechiek en duurzame energie.

            

               Overige services

 

Overige services


                Melden van storingen


 
 
 
 
 
 


De overige services van Weba
Ook voor levering en installatie van centrale stofzuigsystemen, persluchtleidingen, laboratorium inrichtingen, bevochtigings en ontvochtigings installaties kan Weba u van dienst zijn.
Hieronder een overzicht.

 


 

Stofzuigsystemen
Bij gebruik van een gewone stofzuiger kunnen dwarrelende stofdeeltjes en de uitwerpselen van de huisstofmijt allergieŽn en luchtwegaandoeningen veroorzaken. Een
stofvrij leefmilieu door toepassing van een centraal stofzuigsysteem verminderd deze risicoīs aanzienlijk. Weba levert en installeert stofzuigsystemen van het merk Hanson. Een stofzuigsysteem kan eenvoudig geinstalleerd worden in nieuwbouw of bestaande bouw.

Persluchtleidingen
Persluchtleidingen zijn in verschillende materiaalsoorten leverbaar zoals staal, koper en kunststof. Persluchtleidingen moeten aan verschillende minimumeisen voldoen. Ze moeten geschikt zijn voor de optredende druk en temperatuur, zo weinig mogelijk weerstand geven, bestand zijn tegen eventuele schadelijke bestanddelen in de perslucht (water, smeerolie en stof) en zelf geen verontreinigingen in de lucht brengen. Verder is een leidingsysteem optimaal als het niet lekt, weinig drukverlies veroorzaakt (maximaal 0,01 MPa) en niet kan roesten. Weba adviseert u graag bij de aankoop en installatie.

Laboratorium inrichtingen
Weba verzorgt complete laboratorium inrichtingen. Door onze vakkennis en ervaring kunnen wij u snel een optimale kwaliteit leveren. Deze markt is steeds in ontwikkeling en dagelijks komen er prodcuten bij die nauwkeuriger of functioneler zijn en/of betere prestaties leveren. Graag geven wij u een vrijblijvend advies of offerte.

Bevochtiging en Ontvochtiging installaties
Een te vochtige of te droge omgeving  kan een negatieve invloed hebben op mens en dier. Weba draagt zorg voor een beheersbare klimaat omgeving.

Weba, uw partner in installatietechniek
Weba ontwerpt, adviseert, levert, installeert en onderhoudt uw complete installatie(s). Vraag een vrijblijvende offerte of advies.

 

 

 

Weba installatietechniek BV Grootebroek


Industrieweg 26
1613 KV  Grootebroek
telefoon 0228 - 511282
fax 0228 - 518205
Kamer van Koophandel 36033463
 


Centrale verwarming
Sanitair
Airconditioning
Duurzame Energie
Overige Services
Service en Onderhoud

  © 2004- Weba Installatietechniek BV - design Europroducer - disclaimer