Weba Grootebroek voor installatietechiek en duurzame energie.

            

               Centrale verwarming

 

Compleet in verwarmingsinstallaties


                Melden van storingen


 
 
Weba Grootebroek voor centrale verwarming
 
 


Centrale verwarming
Weba levert en installeert alle merken cv-ketels en radiatoren en is daarbij gespecialiseerd in NEFIT ketels. Weba is GASNed installateur en biedt daarmee een aantal unieke en voordelige mogelijkheden om uw nieuwe cv-, combiketel of warmwatertoestel te leasen of te huren.

 

Nefit HR ketels
Nefit HR ketels zijn de meest verkochte ketels. Niet voor niets want u krijgt een grotere energiebesparing, minder waterverspilling en een langere levensduur. Of u nu kiest voor de Ecomline of de compacte smartline met Nefit haalt u altijd een stukje kwaliteit in huis.

Alle merken CV ketels
Als onafhankelijk installateur levert en installeert Weba alle merken HR ketels. Wij geven u graag een vrijblijvende offerte en rekenen u voor wat voor u de bestel oplossing is.

Radiatoren
Naast de standaard radiatoren biedt Weba ook een uitgebreid assortiment design radiatoren van de merken Jaga en Thermic. Het klassieke interieur wordt extra verrast met de klassieke Floreal cast iron radiator.

 

GasNed
GasNed biedt een aantal unieke en voordelige mogelijkheden om uw nieuwe cv-, combiketel of warmwatertoestel te leasen of te huren. Bij lease  "koopt" u in een tijdbestek van 3 of 5 jaar een toestel. U betaalt maandelijks een vast, laag bedrag. Service en onderhoud zijn hierbij inbegrepen. Na afloop van de leaseperiode is het toestel uw eigendom. Vraag vrijblijvend een offerte aan.
 

Weba installatietechniek BV Grootebroek


Industrieweg 26
1613 KV  Grootebroek
telefoon 0228 - 511282
fax 0228 - 518205
Kamer van Koophandel 36033463
 


Centrale verwarming
Sanitair
Airconditioning
Duurzame Energie
Overige Services
Service en Onderhoud

   2004- Weba Installatietechniek BV - design Europroducer - disclaimer